Crawford deuren onderdelen nodig? ROMASS heeft ze!

Bij het herstellen van een Crawford overheaddeur, is het belangrijk dat er originele Crawford deuren onderdelen worden gebruikt, om het gebruikers gemak te behouden. De monteurs van ROMASS beschikken over een servicebus met een ruime voorraad van Crawford overheaddeur onderdelen, waardoor op locatie defecte onderdelen direct vervangen kunnen worden.

Crawford overheaddeur onderdelen

Een garagedeur die niet werkt is natuurlijk erg vervelend. Om ervoor te zorgen dat dit probleem zo snel en goed mogelijk verholpen wordt is ROMASS 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om een storing aan te melden. Vervolgens sturen we zo snel mogelijk een monteur naar u toe om de problemen op te lossen. De monteurs van ROMASS zijn professioneel opgeleid en worden elk halfjaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen deuren. De monteurs zijn in heel Nederland  werkzaam en hierdoor is er altijd een monteur bij u in de buurt en is uw probleem zo snel mogelijk opgelost.

Veel voorkomende problemen met een garagedeur zijn:

  • Loopwielen die niet soepel meer lopen
  • Staalkabels zijn gebroken of versleten
  • Veren zijn gebroken of versleten
  • De motor is defect

Problemen met een garagedeur worden vaak veroorzaakt door defecte of versleten onderdelen. De onderdelen die hierboven zijn aangegeven slijten het meest. Dit komt vaak door intensief gebruik of slecht onderhoud en dit kan ervoor zorgen dat de deur niet meer goed functioneert. Dankzij ons uitgebreid assortiment van Crawford onderdelen kunnen de meeste garagedeuren ter plaatse worden gerepareerd. Indien een onderdeel niet op voorraad is, bestellen we dit zo spoedig mogelijk om ervoor te zorgen dat het onderdeel zo snel mogelijk vervangen wordt.

Hoe kan ik Crawford deuren onderdelen bestellen?

Bij ROMASS kan je een monteur inschakelen die langs komt om de kapotte of versleten onderdelen te vervangen met originele Crawford garagedeur onderdelen. ROMASS beschikt over een ruim assortiment waardoor de meeste garagedeur onderdelen ter plaatse vervangen kunnen worden. U kunt via onze website snel en eenvoudig een aanvraag indienen door de verschillende stappen in het formulier in te vullen. U kunt ook contact met ons opnemen door te bellen naar: 085-7822730. We nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

Reacties zijn gesloten.