De folder van Kruidvat online bekijken?

Bent u het ook zat om elke week de stapel folders uit de bus te halen? Maar wilt u ze eigenlijk wel lezen? Dan is dit artikel speciaal voor u. Er is namelijk iets gemaakt waardoor u nooit meer de stapel folders hoeft te ontvangen en door te bladeren om erachter te komen wat de nieuwe producten, aanbiedingen en acties zijn. U vindt de folder van Kruidvat en alle andere folders verzameld in één overzicht op folder.nl.

Over Folder.nl

Folder.nl is een website die alle folders digitaal op een rijtje heeft gezet. Dit zijn folders van drogisterijen, kledingwinkels, supermarkten en nog veel meer. Verzameld in overzichtelijke categorieën kunt u snel de folder vinden die u zoekt, maar u kunt ook de naam van de winkel in de zoekbalk intypen om direct bij de juiste folder terecht te komen. Deze website maakt het mogelijk om de aanbiedingen, acties en nieuwe producten altijd en overal te bekijken vanaf telefoon, tablet en laptop. U hoeft niet langer papieren folders te ontvangen en door te bladeren.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de website of wilt u direct folders bekijken? Ga dan naar folder.nl om de website te ontdekken. U vindt hier ook contactgegevens voor het stellen van vragen of het achterlaten van opmerkingen.

 

 

Reacties zijn gesloten.