Docksysteem reparatie service Breda | 085-7822730

Werkt de docksysteem van uw bedrijf niet goed meer en ben je opzoek naar een ervaren monteur die deze kan repareren? Dan ben je opzoek naar ROMASS Business. We zijn de reparatie en onderhoudsspecialist van alle merken en types docksystemen en industriedeuren. We zijn 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar om uw te helpen met een storing aan een docksysteem. Indien nodig vertrekken we direct.

Docksysteem reparatie Breda

Onze monteurs zijn professioneel opgeleid en worden elk half jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen docksystemen. Dankzij de juiste kennis en materialen kunnen onze monteurs de meeste storingen aan een docksysteem direct ter plaatse oplossen. Of het nu gaat om een hek die niet meer open of dicht gaat of een motor die kapot is. Voor onze monteurs is dit geen probleem. Ze beschikken over een servicebus met een ruime voorraad van reserve onderdelen waardoor kapotte of versleten onderdelen direct ter plaatse vervangen kunnen worden. Indien we een onderdeel niet op voorraad hebben, bestellen we deze zo snel mogelijk. Wanneer het bestelde onderdeel is geleverd, sturen we een monteur langs om het missende onderdeel te plaatsen. Door onze snelle service heb je zo min mogelijk overlast van een kapotte docksysteem en komen je bedrijfsprocessen niet in gevaar.

Storing aanmelden

Wanneer uw een defecte docksysteem hebt, kunt u online een storing aanmelden of contact met onze klantenservice opnemen. Online vindt u een aanmeldingsformulier die je moet invullen om een aanvraag in te dienen. Door de verschillende stappen in het formulier in te vullen, dient u snel en eenvoudig een aanvraag in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak in te plannen voor een reparatie in Breda. Een van onze vakkundige monteurs komt op de afgesproken datum en tijdstip langs voor de reparatie. Na afloop van de herstelling ontvang je een rapportage waarin beschreven staat welke werkzaamheden er zijn uitgevoerd.

ROMASS Business beschikt over een groot netwerk van service monteurs die woonachtig zijn in heel Nederland. Zo hebben we ook een monteur in de regio Breda. We komen zo snel mogelijk naar u toe, zodat u zo min mogelijk overlast hebt van een kapotte docksysteem.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u terecht op onze website www.business.romass.nl of contact opnemen via 085-7822730.

 

Reacties zijn gesloten.