Het behandelen van hielspoor

Hielspoor is een erg vervelende pijn. Om hier van af te komen heeft u een goede behandeling nodig. Bij het Centrum voor Fysiotherapie & Shockwave Doetinchem zijn ze gespecialiseerd in het behandelen van hielspoor. Zij proberen uw problemen effectief en volgens een gepersonaliseerd plan te behandelen en opnieuw klachten te voorkomen.

Hielspoor

Hielspoor is een uitstekend stukje bot aan de onderkant van uw hielbeen. Hielspoor komt erg vaak voor. Bij veel mensen geeft het geen klachten, maar er zijn genoeg mensen die er wel last van hebben. Er zijn een aantal klachten die met hielspoor gepaard gaan. Zo heeft u moeite met lopen, opstartpijn bij uit bed komen of bij te lang slapen en een pijnlijke hiel. De pijn van hielspoor is constant en gaat niet vanzelf over. Het is daarom verstandig dat u hielspoor laat behandelen zodra u er last van krijgt. Bij Fysiotherapie & Shockwave Doetinchem gebruiken ze een revolutionaire schockwavetherapie voor de behandeling van hielspoor. Naast de behandeling van hielspoor kunt u ook terecht voor: manuele therapie, sport fysio, kaakfysio, golf fysio pro, stoelmassages, Welness-massages, schouder verkalking en achillespeesontsteking.

Een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling van hielspoor of andere klachten? U kunt u inschrijven via de site voor een vrijblijvende afspraak. Voor meer informatie gaat u naar de site of klikt u hier. Ook vindt u daar de contactgegevens voor een afspraak.

Reacties zijn gesloten.