Kies voor ROMASS Business om uw bedrijfsdeuren te repareren

Als uw bedrijfsdeuren defecten vertonen, dan schakelt u een gespecialiseerde monteur in. Bij voorkeur een bedrijfsdeuren monteur die veel ervaring heeft en verstand heeft van het merk van uw deur. ROMASS Business heeft een groot aantal vaklui in dienst, die de deur snel voor u kunnen repareren.

Wat maakt de monteurs van ROMASS Business de beste in de industrie?

Ruim 20 jaar ervaring

Al sinds 1995 repareert en onderhoudt ROMASS Business alle merken en soorten bedrijfsdeuren en toegangssystemen. Met ruim 20 jaar ervaring zijn er maar weinig defecte die in het verleden niet zijn gemaakt. Grote kans dat onze monteurs uw storingen snel en vakkundig kunnen repareren.

VCA-gecertificeerd

Al onze monteurs zijn VCA-gecertificeerd. Om te voldoen aan de gestelde normen en eisen aan een industriedeur of docksysteem is het noodzakelijk om de keuringen, het onderhoud en de reparaties te laten uitvoeren door een VCA-gecertificeerde monteur. Alle werkzaamheden aan en rondom uw toegangssysteem zullen op een veilige manier worden uitgevoerd.

Alle typen en merken

Door de ruime ervaring van de monteurs, zijn zij bekend met alle types en merken bedrijfsdeuren en laad-en lossystemen. Bovendien beschikken zij over een ruime standaard voorraad in hun service bus, waardoor zij uw storing snel en vakkundig kunnen verhelpen.

Snelle service

Onze monteurs lossen 95% van de reparaties direct ter plaatse op. Ongeacht of het gaat om het herstellen van een bedrijfsdeur in Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven Nijmegen of Utrecht, dankzij ons uitgebreide netwerk van storingsmonteurs in Nederland is er altijd een monteur bij u in de buurt. U heeft de zekerheid, dat een herstelling snel wordt uitgevoerd. Wanneer u een servicecontract heeft, zorgen wij er zelfs voor dat de storing binnen 2 uur verholpen wordt.

Kijk voor meer informatie over onze monteurs, onze service en verschillende onderhoudscontracten op onze website: www.business.romass.nl.

 

 

Reacties zijn gesloten.