Met spoed rolluiken herstellen

ROMASS is al ruim 20 jaar de herstel en onderhoudsspecialist van alle merken en types rolluiken, garagepoorten en toegangshekken. Wanneer je opzoek bent naar een bedrijf voor elektrische rolluiken te herstellen ben je bij ons aan het juiste adres. De professionele en erkende techniekers van ROMASS kunnen alle types en merken garagerolluiken en elektrische rolluiken maken. We zijn 24 uur per dag, 7 per week en 365 dagen per jaar bereikbaar voor het helpen bij een rolluik storing.

Rolluiken herstellen met spoed

Wanneer je een defecte kapotte rolluik hebt en deze bijvoorbeeld niet meer open of dicht gaat, kan dit vervelende gevolgen hebben. Je wilt dan zo snel mogelijk een technieker bij u op locatie om een rolluik te maken. ROMASS beschikt over een uitgebreid netwerk van servicetechniekers die gepositioneerd zijn in heel België. Door ons uitgebreid netwerk van servicetechniekers zijn we altijd bij u in de buurt, waardoor we snel en vakkundig een rolluik kunnen herstellen. Al onze techniekers worden professioneel opgeleid en elk half jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen rolluiken.

Veel voorkomende problemen met een rolluik zijn een kapotte motor, lamellen die uit de rails zijn of een handzender die niet meer werkt. Tijdens een herstelling gaat de technieker eerst achterhalen wat de oorzaak is van het probleem. Het kan zijn dat de instellingen van de motor niet goed staan of dat een bepaald onderdeel is versleten. Wanneer de oorzaak is achterhaald, gaat de technieker aan de slag om het probleem op te lossen. Onderdelen worden gemaakt en indien nodig vervangen. We beschikken over een ruime voorraad van reserve onderdelen van alle merken rolluiken, waardoor de technieker op locatie een kapot onderdeel kan vervangen.

Hoe kan ik een technieker inschakelen?

Wanneer je rolluik kapot is kan je via onze website een afspraak maken om deze te laten herstellen. Doorloop hiervoor de online stappen in ons formulier zodat we de meest ervaren technieker voor uw probleem kunnen sturen. De technieker zal jouw rolluiken herstellen. Zodra wij de online aanvraag ontvangen hebben, nemen wij zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak te maken voor de spoed herstelling. Je ontvangt een email met de bevestiging van de afspraak inclusief storingsnummer. Bewaar dit nummer goed. Na afloop van de herstelling ontvangt u een rapportage waarin beschreven staat welke werkzaamheden de technieker heeft uitgevoerd en welke onderdelen er zijn ontvangen.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u terecht op onze website of contact met ons opnemen.

Reacties zijn gesloten.