Prachtige villa’s aan het strand

Sea Holiday Villas biedt u de ultieme ontspanning om luxe villa’s te huren gelegen in Nederland, Spanje en Curaçao. Deze prachtige villa’s zijn dichtbij het strand gelegen zodat u kunt genieten van zon, zee en strand. Maar niet alleen daar zult u van genieten, de villa’s zijn voorzien van goede voorzieningen en zijn erg comfortabel zodat u volledig kunt ontspannen. Door de ligging bij het water zijn er veel verschillende activiteiten die u kunt uitvoeren, bijvoorbeeld in Nederland paardrijden in de Duinen van Schoorl of in Curaçao kunt u duiken.

Fantastische villa in Curaçao

Samen met twee vriendinnen heb ik in het begin van de lente een kamer gehuurd in Boca Gentil in Curaçao. De kamers zijn er fantastisch en we hebben heerlijk overnacht. Ook de ligging was fantastisch, alles was op loopafstand waar we diverse keus hadden uit restaurants, winkels en supermarkten. Door het warme weer is het heerlijk dat je aan het strand zit waar je diverse watersporten kunt doen waarover tussen de mooie riffen duiken en ook is het mogelijk om met dolfijnen te zwemmen wat natuurlijk een geweldige ervaring is. Wat voor ons de optimale ontspanning gaf was dat er een kok kan worden ingehuurd die een heerlijk diner voor je heeft bereid.

Wilt u een Luxueuze villa huren Curaçao? Of wilt u misschien meer informaties over de villa’s van Sea Holiday Villas? Dan kunt u terecht op de website of telefonisch contact opnemen met een van de medewerkers

Reacties zijn gesloten.