Reparatie industriedeur? Bel nu ROMASS Business 085-7822730

Een defecte industriedeur is erg vervelend. Bedrijfsprocessen van uw bedrijf kunnen in gevaar komen waardoor u omzet mis kan lopen. Om ervoor te zorgen dat uw bedrijf zo min mogelijk overlast heeft van een niet werkende industriedeur staan de monteurs van ROMASS Business 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar om je industriedeur te repareren. Indien nodig en mogelijk vertrekken ze direct naar u toe.

Reparatie industriedeur

Wilt u een echte vakman inschakelen voor een industriedeur reparatie in Nederland? Dan bent bij ROMASS Business aan het juiste adres. Wij zijn al jaren de reparatie en onderhoudsspecialist van alle merken en types industriedeuren en bedrijfsdeuren in heel Nederland. Door intensief gebruik kan er slijtage ontstaan aan de onderdelen wat een interventie kan veroorzaken. Daarnaast zorgt slecht onderhoud ervoor dat onderdelen sneller gaan slijten met als gevolg een defecte deur. Veel voorkomende storingen aan een industriedeur zijn:

  • Paneel eruit gereden
  • Kabel gebroken
  • Veer gebroken
  • Handzender werk niet
  • Motor kapot
  • Looprol uit geleider

Onze monteurs zijn vakkundig opgeleid en worden elk half jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen deuren. Daarnaast beschikken onze vakmannen over een servicebus waar een ruime voorraad aanwezig is van reserveonderdelen van alle merken deuren. Naast de originele merkonderdelen hebben we ook universele onderdelen van A kwaliteit.  Dankzij de juiste kennis en onderdelen kunnen onze monteurs de meeste problemen direct op locatie oplossen. Indien er onderdelen op maat gemaakt moeten worden zoals een veer of een paneel, worden deze allereerst nauwkeurig opgemeten. De juiste afmetingen worden doorgegeven aan ons Spare Parts Centre. Ons Spare Parts Centre is ons eigen productiecentrum waar alle onderdelen worden opgeslagen en op maat worden gemaakt. Zodra we de onderdelen op maat hebben gemaakt, sturen we een monteur naar u toe om het onderdeel te monteren.

Tips om interventies te voorkomen

Een defecte industriedeur is erg vervelend. Er zijn een aantal dingen die u kunt doen om ervoor te zorgen dat een kans op een interventie wordt verkleind. Allereerst zorgt jaarlijks onderhoud ervoor dat deuren in topconditie blijven. Onderdelen worden jaarlijks gecontroleerd of ze nog voldoen aan de wettelijke eisen. Indien nodig worden ze vervangen of gerepareerd. Naast jaarlijks onderhoud door een specialist kunt u ook zelf uw industriedeur onderhouden. Door ervoor te zorgen dat de deur goed schoon blijft, worden de onderdelen minder snel vuil. Als laatste tip adviseren we wanneer een industriedeur niet goed meer functioneert direct contact op te nemen. Dit om grote schades te voorkomen.

Ervaren monteur inschakelen

Wilt u een monteur inschakelen voor een industriedeur reparatie bij uw bedrijf? Ga dan snel naar onze website. Via onze website kunt u snel en eenvoudig een aanvraag indienen om een vakman in te schakelen. Door de verschillende stappen in ons formulier in te vullen dien je snel en eenvoudig een aanvraag in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak in te plannen. Indien u een serviceovereenkomst heeft met ROMASS Business staat een van onze techniekers binnen 2 uur op locatie.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u terecht op onze website: www.business.romass.nl of contact met ons opnemen.

 

 

Reacties zijn gesloten.