Rolluiken herstellen of vervangen? ROMASS staat voor u klaar

Een rolluik storing is altijd erg vervelend. Afhankelijk van de ernst van een storing moet u besluiten of u uw rolluiken gaat herstellen of vervangen. Om hierover een keuze te maken hangt van een aantal factoren af. Hoe groot is het defect, hoe oud zijn de rolluiken en wat voor schade betreft het. Dit zijn vragen die lastig te beantwoorden zijn voor personen die weinig tot geen kennis hebben van rolluiken. Daarom adviseren we altijd om een ervaren technieker in te schakelen om dit te onderzoeken. De techniekers van ROMASS zijn specialisten in het herstellen van alle merken en type rolluiken. We kunnen geen rolluik vervangen maar we kunnen de meeste problemen met een rolluik oplossen.

Rolluiken herstellen

Rolluiken krijgen gedurende hun levensduur veel te voortduren. Intensief gebruik, slechte weersomstandigheden en ongelukken kunnen ervoor zorgen dat een rolluik eerder slijt en problemen veroorzaakt. Problemen die kunnen ontstaan aan rolluiken zijn: gaat niet meer open of dicht, lamellen uit de rail, motor kapot of een handzender die niet meer werkt. Het oplossen van deze problemen is in de meeste gevallen goedkoper dan een nieuwe rolluik plaatsen. Wanneer u weinig tot geen kennis heeft over het herstellen van rolluiken, adviseren we altijd om een specialist in te schakelen. Dit om uw eigen veiligheid te waarborgen en om geen grote schade te veroorzaken aan uw rolluik.

Onze techniekers zijn professioneel opgeleid en getraind om alle merken en types rolluiken te herstellen. Of het nu gaat om het vervangen van een motor of een rolluik die niet meer open of dicht gaat. Voor onze techniekers is dit geen probleem. Ze zijn voorzien van een servicebus met een voorraad van herstelonderdelen waardoor 95% van de problemen direct op locatie opgelost kunnen worden. Naast het herstellen van het defect, onderhouden de techniekers uw rolluik om ervoor te zorgen dat hij weer goed functioneert en de kans op een nieuwe storing afneemt.

ROMASS inschakelen

Wilt u een van onze techniekers inschakelen om uw rolluiken te herstellen? Ga dan snel naar onze website. Via onze website kunt u binnen enkele minuten een storing aanmelden. U vindt op onze website een online formulier die u moet invullen om een aanvraag in te dienen. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak in te plannen. Per mail versturen we een bevestiging van de afspraak met de bijbehorende afspraaknummer. Een van onze ervaren techniekers komt op de afgesproken dag en tijdstip naar u toe voor de herstelling.

Liever telefonisch een storing aanmelden? Geen probleem. Wij zijn bereikbaar op 078/484996.

Reacties zijn gesloten.