Rolluiken reparatie in heel Nederland

De professionele en erkende monteurs voeren rolluiken reparaties uit in heel Nederland van elk type en merk. Onze monteurs zijn 24/7 beschikbaar en veel storingen worden al binnen 2 uur opgelost. We zijn werkzaam in heel Nederland en zijn al 20 jaar vakspecialist in het uitvoeren van rolluik reparaties. Wanneer je een rolluik reparatie nodig hebt kun je hiervoor online een afspraak maken om deze te laten repareren. Doorloop hiervoor de online stappen zodat we de meest ervaren monteur kunnen sturen voor jouw probleem. Wanneer wij de online afspraak ontvangen hebben zullen wij jou zo spoedig mogelijk bellen om de afspraak in te plannen. Van de gemaakte afspraak krijg je een bevestiging in je mailbox inclusief storingsnummer. Bewaar dit nummer goed.

Voor een snelle en professionele rolluiken reparatie ben je bij ROMASS aan het juiste adres. De monteurs van ROMASS wonen en werken door heel Nederland en zijn in de meeste gevallen binnen twee uur ter plaatse om uw rolluik te repareren. In de servicebussen van de monteurs liggen een groot voorraad aan onderdelen en gereedschappen wat het mogelijk maakt dat 95% van de storingen al bij de eerste afspraak verholpen kan worden. De monteurs van ROMASS worden elke 6 maanden bijgeschoold om kennis te nemen van de nieuwste technieken en de laatste modellen. Zo zorgt ROMASS ervoor dat wij u de beste service kunnen bieden.

In welke steden in ROMASS actief?

Zoals eerder is vermeld, beschikt ROMASS over een uitgebreid netwerk van monteurs die woonachtig zijn in heel Nederland. Zo staan wij altijd snel  ter plaatse in heel Nederland. Of u nu een rolluik reparatie heeft in Rotterdam, Amsterdam, Breda, Eindhoven, Utrecht, Limburg Nijmegen of ergens anders. Voor onze monteurs is dit geen probleem. Wij komen zo spoedig mogelijk jouw kant op om een rolluik te repareren.

 

Reacties zijn gesloten.