Sluit uw garagedeur niet goed? ROMASS weet raadt

ROMASS staat 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor jou klaar om je zo weinig mogelijk overlast te laten ondervinden van een storing aan een garagedeur. De meeste storingen worden zelfs al binnen 2 uur verholpen. Dit dankzij de juiste kennis van onze monteurs en ruime voorraad van reserve onderdelen. De monteurs van ROMASS kunnen alle types en merken garagedeuren repareren door heel Nederland. Of het nu gaat om het vervangen van een garagedeur paneel of een gebroken veer. Voor de professionele monteurs ROMASS is dit geen probleem.

Garagedeur sluit niet goed meer

Wanneer de deur zakt of direct na sluiten weer een stuk open gaat ligt dit in de meeste gevallen aan de veerspanning die niet goed is afgesteld. De veren moeten weer aangespannen worden. Wanneer de veren zich aan het einde van de levensduur bevinden en het aanspannen van de veren geen of enkel kortstondig effect zal hebben moeten de veren vervangen worden. Gezien de hoge veerspanning raden we je ernstig af om zelf aan de slag te gaan met dit probleem om letsel en schade te voorkomen. Schakel te allen tijde een professional in wanneer je garagedeur niet goed sluit.

Ervaren garagedeur monteur inschakelen

Stap 1:

Wanneer je een storing aan je garagedeur hebt kun je hiervoor online een afspraak maken om deze te laten repareren. Doorloop hiervoor de online stappen zodat we de meest ervaren monteur kunnen sturen voor jouw probleem.

Stap 2:

Wanneer wij de online afspraak ontvangen hebben zullen wij jou zo spoedig mogelijk bellen om de afspraak in te plannen. Van de gemaakte afspraak krijg je een bevestiging in je mailbox inclusief storingsnummer. Bewaar dit nummer goed.

Stap 3:

Met ruim 20 jaar ervaring zal de dienstdoende monteur er alles aan doen om je storing op te lossen. Na afloop krijg je een rapport waarop alle werkzaamheden die de monteur verricht heeft terug te vinden zijn.

Wil je meer informatie over de diensten van ROMASS? Neem dan een kijkje op hun website.

 

Reacties zijn gesloten.