Spoed rolluik reparatie in Amsterdam door vakkundige monteurs

Wanneer u opzoek bent naar een vakkundige monteur voor een spoed rolluik reparatie in Amsterdam bent u bij ROMASS aan het juiste adres. We zijn al ruim 20 jaar de reparatie en onderhoudsspecialist van alle merken en types rolluiken. We beschikken over een uitgebreid netwerk van servicemonteurs die gepositioneerd zijn in heel Nederland. Dankzij ons uitgebreid netwerk is er altijd een monteur bij u in de buurt voor een spoed reparatie

Rolluik reparatie Amsterdam

Door omstandigheden kan een rolluik defect gaan. Hierbij kunt u denken aan een ongeluk of slijtage waardoor een rolluik niet meer kan functioneren. Lamellen die uit de rails zijn, handzender die niet meer werkt of een motor die kapot is zijn veel voorkomende problemen. De monteurs van ROMASS zijn professioneel opgeleid zodat ze alle problemen met een rolluik kunnen oplossen. Naast het beschikken over de juist kennis hebben onze monteurs ook toegang tot een ruime voorraad van reserve onderdelen van alle merken. Alle monteurs van ROMASS beschikken over een servicebus met een ruime voorraad van reserve onderdelen waardoor 95% van de problemen met een rolluik direct op locatie opgelost kunnen worden.

Hoe gaat een monteur te werk?

Een van onze ervaren monteurs komt op de afgesproken dag en tijdstip naar u toe om uw rolluik te repareren. Ze gaan eerst onderzoeken waardoor het probleem wordt veroorzaakt. Het kan zijn dat er onderdelen kapot zijn of dat uw rolluik niet goed is afgesteld waardoor het probleem veroorzaakt wordt. Wanneer het voor de monteur duidelijk is wat de oorzaak is gaat hij aan de slag om dit te maken. Onderdelen worden gerepareerd en indien nodig vervangen. Gedurende de reparatie zal de monteur u inlichten welke stappen hij onderneemt tijden het repareren. Na afloop ontvangt u een rapportage waarin beschreven staat welke werkzaamheden er zijn uitgevoerd en welke onderdelen er eventueel zijn vervangen.

Hoe kunt u een monteur inschakelen?

Via de website van ROMASS kunt een aanvraag indienen voor een spoed rolluik reparatie in Amsterdam. Door de verschillende stappen in het formulier in te vullen dient u binnen enkele minuten een aanvraag in. Wij nemen contact op om een afspraak in te plannen. Van de afspraak ontvangt u een bevestiging per mail, met de bijbehorende afspraak nummer. Wilt u liever telefonisch een storing doorgeven? Geen probleem. We zijn telefonisch bereikbaar op: 085-7822730.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u een kijkje nemen op onze website of contact met ons opnemen.

Reacties zijn gesloten.