Tips om binnen te verven

Iedereen heeft weleens te opwelling om zijn of haar huis een make-over te geven. Het is natuurlijk zonde om allemaal nieuwe spullen te moeten kopen. Daarom kun je je huis ook een fris en nieuw gezicht geven met een beetje houtverf. Dit kan je gebruiken om meubelen, een vloer en zelfs een trap mee te verven. Je kunt natuurlijk ook nieuwe muurverf kopen.

De verf van Moosefärg is zeer geschikt om binnenshuis te gebruiken. Deze verf is te verdunnen met water en laat geen nare geur achter in huis. Wanneer je vlekken maakt met deze verf, is er niets aan de hand. Deze zijn namelijk gemakkelijk te verwijderen met wat allesreiniger en een beetje water. De verf droogt snel op kamertemperatuur en laat geen kwaststrepen achter.

Eventuele verfvlekken op je kleren krijg je er in de wasmachine makkelijk weer uit. Doe dit wel zo snel mogelijk, want hoe langer je wacht, hoe lastiger de vlekken te verwijderen zijn. De verf van Moosefärg blijft ongeopend zo’n twee jaar houdbaar. Geopend is de verf wat minder lang houdbaar, let er dan ook op om een open pot verf koel te bewaren.

Deuren zijn uitstekend te behandelen met deze Zweedse verf. Zo geeft de RDM-verf een deur een prachtige matte uitstraling. Alvorens je de verf aanbrengt, is het belangrijk om de deur zo goed mogelijk schoon te maken. Wanneer het oppervlak niet goed schoon is, pakt de verf niet goed en bladdert deze snel af. Voor het beste resultaat breng je na het schoonmaken twee dunne laagjes verf aan.

Tot slot zijn ook vloeren en trappen prima te behandelen met deze verf. Voor een luxe uitstraling kun je je vloer behandelen met de matte parketlak van Moosefärg. Wanneer je liever geen matte vloer wilt, kun je ervoor kiezen om de kleurloze transparante vloerlak te gebruiken. Deze is slijtvast en laat je vloer er weer als nieuw uitzien.

Reacties zijn gesloten.