Tips voor het maken van een website

Webdesign is steeds relevanter voor bedrijven. Steeds meer mensen besluiten namelijk om hun aankopen online te doen. Wilt u gegarandeerd zijn van een effectief webdesign? Schakel dan de hulp in van de Webdesign Specialist Rotterdam. Webdesign specialist Rotterdam is deskundig op het gebied van zowel webdesign als vindbaarheid van de website. Daardoor heeft deze Rotterdamse webdesign specialist al meer als 800 tevreden klanten geholpen. Als u zelf vorm wilt geven aan uw website bent u bij dit artikel aan het juiste adres! Wij zetten een aantal tips omtrent webdesign op een rijtje voor u!

Mooi of opvallend?

Veel ontwerpers vinden dat een website moet worden gemaakt aan de hand van de huisstijl. Zo krijgt de website dezelfde uitstraling als andere communicatie uitingen. Hierdoor houdt u uw merkwaarde in stand. Alhoewel actieknoppen met een afwijkende kleur zeer effectief blijken, kan ook dit aansluiten bij de huisstijl van uw onderneming. Kies daarom naast de kleuren van de huisstijl ook een zogeheten Actiekleur. Dit zorgt voor meer duidelijkheid bij de bezoeker.

Conversie

De webdesign specialist Rotterdam weet websites zodanig in te richten dat uw conversies zullen toenemen. Veel mensen zullen geen boodschap hebben aan een huisstijl en harde knaken verkiezen boven een mooie website. De webdesign specialist uit Rotterdam biedt u een combinatie van deze twee factoren aan!

Navigatie

Als gebruiker sneller vinden wat zij zoeken zal de kans groter zijn dat het u als bedrijf ook daadwerkelijk iets gaat opleveren. Maak de navigatie dan ook duidelijk en gebruik hierbij de meest gangbare termen zoals: contact, diensten en home.

Toch niet zelf een website maken?

Is het bouwen van een website toch ingewikkelder als u dacht? De webdesign specialist Rotterdam helpt u graag met al uw vraagstukken omtrent webdesign. U kunt al een website laten maken vanaf 500 euro.

Reacties zijn gesloten.