Veren voor garagepoorten op maat

Veel voorkomende problemen met garagepoorten zijn gebroken veren of panelen, loopwielen of staalkabels die kapot zijn. ROMASS maakt veren voor garagepoorten op maat, waardoor we alle problemen met de veren van een garagepoort kunnen oplossen. De monteurs van ROMASS zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar voor het aanmelden van een storing. Er komt zo snel mogelijk een ervaren monteur naar je toe om je garagepoorten te repareren.

Veren voor garagepoorten

Veren van een garagepoort zijn een belangrijk onderdeel die ervoor zorgen dat een garagepoort geleidelijk omhoog en omlaag gaat en goed afsluit. Wanneer een veer gebroken is, kan een garagepoort niet goed meer open en dicht. Daarnaast kan het een onveilige situatie opleveren wanneer er een veer gebroken is. De monteurs van ROMASS zijn professioneel opgeleid waardoor ze over de juiste kennis beschikken om alle problemen met een garagepoort op te lossen. Daarnaast beschikken ze in de servicebus over een ruime voorraad van reserveonderdelen van alle merken en types poorten waardoor de meeste problemen direct op locatie opgelost kunnen worden.

Wanneer uw garagepoort veer is gebroken gaat een van onze monteurs op locatie de maat opmeten. De juiste afmetingen worden doorgeven aan ons Spare Parts Centre waar de garagepoort veer op maat wordt gemaakt. Zodra de veren op maat zijn gemaakt komt er een monteur naar je toe om de veren te monteren. Naast het monteren van de veren, wordt de poort ook goed afgesteld waardoor de poort weer optimaal gebruikt kan worden.

Monteur inschakelen

Wilt u een van onze ervaren monteurs inschakelen om veren voor garagepoorten op maat te maken? Ga dan snel naar onze website en meldt een storing aan. Wij nemen contact met op om een afspraak in te plannen. Een van onze ervaren monteurs komt op de afgesproken dag en tijdstip naar u toe om de garagepoort veer te herstellen. Na afloop ontvang je een rapportage waarin beschreven staat welke werkzaamheden er zijn uitgevoerd.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u contact met ons opnemen of een kijkje nemen op onze website.

Reacties zijn gesloten.